Grafmonumenten

Columbariumplaten

Een urne kan bewaard worden in een columbarium muur en deze wordt afgedekt door middel van een plaat. De afmetingen hiervan zijn vastgesteld per gemeente. Deze platen zijn meestal eenvoudig, maar worden een prachtig gedenkteken door keuze van het juiste materiaal en kleur. De columbariumplaten kunnen daarbij worden uitgebreid door toevoeging van een vaasje of ander toebehoren. Hierbij enkele voorbeelden, maar u kan een volledig overzicht vinden in onze catalogus.

Urneveldmonumenten

Een urne kan ook bewaard worden in de grond. Om deze af te dekken wordt een urneveldplaat of grondplaat gebruikt waarin de naam van de overledene wordt gegraveerd. De afmetingen van deze grondplaat is vastgelegd per gemeente. In de meeste gemeentes is het ook mogelijk een monument te plaatsen met een opbouw (kopstuk) en ook hier zijn de afmetingen bepaald door de gemeente. Wij beschikken over de afmetingen en mogelijkheden per gemeente en zullen u uiteraard hierbij helpen om de juiste keuze te maken. Hierbij enkele voorbeelden, maar u kan een volledig overzicht vinden in onze catalogus.

Rugstukken

Onderstaande rugstukken worden geleverd met grondplaat in hetzelfde materiaal waarvan de afmetingen overeenstemmen met de afmetingen van de  begraafplaats. Deze rugstukken kunnen ook gebruikt worden voor de opbouw van klassieke grafzerken van bijvoorbeeld 180 x 80.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top