Materialen

Als men begraven wordt kan men een grafmonument plaatsen op deze plek, zodat herdenken plots een heel ander gegeven wordt. De keuze van de materiaalsoort is hierbij een cruciaal element. Door verschillende materiaalsoorten en/of afwerkingstechnieken te combineren geeft u iedere zerk een persoonlijk toets in functie van uw dierbare.

Graniet

Graniet is nog steeds de meest gebruikte materiaalsoort voor hedendaagse grafmonumenten. Graniet is beschikbaar in verschillende soorten/kleuren, en kan in alle mogelijke vormen gemaakt worden. Elke graniet kan op verschillende wijze afgewerkt worden zodat elk resultaat een uniek monument wordt. U kan een grafmonument laten maken uit 1 granietsoort in eenzelfde of meerdere afwerkingen, of combineren met meerdere granietsoorten of afwerkingen.

Graniet

Arduin

Arduin, ook wel blauwe hardsteen genoemd, is een materiaalsoort met blauwgijze uitstraling die voornamelijk gebruikt wordt in de bouwsector. Ideaal voor de afwerking van zowel binnen- als buitenhuisstijlen, maar ook als primair element in een grafmonument. Arduin kan op verschillende manieren afgewerkt worden (geschuurd/geciseleerd/gekapt/…) wat telkens opnieuw zorgt voor een compleet andere uitstraling. Combineer verschillende afwerkingen en creëer een uniek grafmonument.

Arduin

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top